- Címlap
- Egyesületünk
- Programjaink
- Gombász kör
- Kerti tanácsok
- Kiadványaink
- Galéria
- Kiadványok
- Képek a Tájról
- Rendezvényeink, Események
- Bionap
- Cukorbetegek Világnapja
- Dalos-hegyi Kórustalálkozó
- Egészségnap a Villa Mimiben
- Előadások
- Erdei Iskola 2010
- Faültetés 2010.03.21.
- Faültetés
- Gesztenye és Méz Nap 2015.10.11.
- Gesztenye-Méz Egészségnap 2016
- Gesztenye-Méz Nap
- Hársfa-sor Nap
- Madarak és Fák Napja
- Odúkészítés 2015.10.03.
- Takarékos háztartás sorozat 2016.10.26-27.
- Tanulmányi kirándulás - Christian Holler
- Tanár Továbbképzés
- Terménybemutató 2015.09.19.
- Természetbarát-forrás felújítása
- Tárogató Túrák
- Tündér Fesztivál 2008
- Virágos Sopronért
- Terménybemutató 2015. szeptember 19.
- Hatóságok
- Linkek
Fűszerek
Illatos a kert, főleg, ha fűszerek is vannak benne. Ne feledjük, hogy a sok tápanyag, nitrogén, főleg a zöld részek növekedését és a vízfelvételt segíti, a finom illatos, ízes növények szikár körülmények között teremnek igazán. Ilyenkor a nyers víz teljesen átszellemül, mire a földből a virágig ér. Túltáplált növényeknél még az is előfordulhat, hogy „elfelejtenek” virágozni!
Illatukkal védő fűszerek: kakukkfű és káposztafélék, répa; borsmenta és saláták, paradicsom; kapor és uborka, káposzták, répa; bazsalikom és cukkini, uborka, csombor és bab, kömény és burgonya; fehér üröm és ribiszke.